Από το Blogger.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Ο 2ος Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» ολοκληρώθηκε!

 

✔️2ος Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών💡🌍🚀📱🔬
Την Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022, πραγματοποιήθηκε στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» ο 2ος Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» με μεγάλη επιτυχία, με τη συμμετοχή 12 σχολείων και 27 ομάδων συνολικά.
Στόχος του Κολεγίου μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά έναν διαγωνισμό που βασίζεται στο τρίπτυχο «φαντασία – εφευρετικότητα – συνεργατικότητα», και όχι στη στείρα παράθεση γνώσεων.
Πράγματι, στην πρώτη φάση του διαγωνισμού τα παιδιά πήραν μέρος σε ένα παιχνίδι, 16 ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής που αφορούν τα γνωστικά αντικείμενα του διαγωνισμού, δηλαδή φυσική, χημεία, βιολογία, μαθηματικά και πληροφορική, μέσω της εφαρμογής kahoot. Στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού οι 5 καλύτερες ομάδες κλήθηκαν να κάνουν μια ευφάνταστη κατασκευή, μέσα σε 20 λεπτά, τηρώντας έναν κανόνα και έναν στόχο, μόνο με κάποια από τα υλικά που τους παρέχονται από τους διοργανωτές.
Συγχαρητήρια στους μαθητές του Γυμνασίου Χασιώτη, Δημήτρη Φ., Δημήτρη Π., Γιάννη Σ., καθώς και στην καθηγήτριά τους Αβραμίδου Δ. που κρίθηκαν ως νικητές του διαγωνισμού.
Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» για τη σύλληψη και διοργάνωση ενός τόσο «φιλικού» διαγωνισμού, που αποκάλυψε μπροστά στα μάτια των παιδιών τη μαγεία των θετικών επιστημών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 

Αριθμός Επισκεπτών